Tematyka wykładów:

  1. Zalecenia żywieniowe dla dzieci i młodzieży z uwzględnieniem aktualnych wytycznych, w tym aktualnych norm żywienia człowieka [Jarosz 2012]
  2. Zmiany w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży związane z wprowadzeniem Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015r.
  3. Informacje na opakowaniu produktów spożywczych – kryterium wyboru produktów o wysokiej wartości odżywczej dla dzieci i młodzieży.

Warsztaty:

Układanie jadłospisów jakościowych dostosowanych do aktualnych zaleceń w żywieniu dzieci i młodzieży.

Osoba prowadząca:

dr Beata Piórecka, 
Zakład Żywienia Człowieka, Instytut Zdrowia Publicznego UJ CM

Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymają imienny certyfikat ukończenia szkolenia z nadanym numer wpisu do RIS .

ZOBACZ NAJBLIŻSZY TERMIN KURSU

UWAGI

Zgłoszeń należy dokonywać za pomocą załączonego obok formularza. Adres szkolenia zostanie podany drogą mailową po zebraniu grupy szkoleniowej nie wcześniej niż na 2 tyg. przed ustalona datą.

Uiszczenie zadatku jest warunkiem rezerwacji miejsca, całej opłaty należy dokonać po otrzymaniu wiadomości z potwierdzeniem szkolenia

Wpłacony zadatek jest zwracany w sytuacji odwołania szkolenia.

Przed zgłoszeniem udziału w szkoleniu zapoznaj się z regulaminem kształcenia. Po otrzymaniu wiadomości potwierdzającej szkolenie opłaty należy dokonać na konto:

ING BANK ŚLĄSKI 69-1050-1445-1000-0090-6949-0655