Tematyka wykładów:
- Zalecenia żywieniowe dla dzieci i młodzieży z uwzględnieniem aktualnych wytycznych, w tym aktualnych norm żywienia człowieka [Jarosz 2012]
- Zmiany w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży związane z wprowadzeniem Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015r.
- Informacje na opakowaniu produktów spożywczych – kryterium wyboru produktów o wysokiej wartości odżywczej dla dzieci i młodzieży.
Warsztaty:
Układanie jadłospisów jakościowych dostosowanych do aktualnych zaleceń w żywieniu dzieci i młodzieży.
Osoba prowadząca:
dr Beata Piórecka,
Zakład Żywienia Człowieka, Instytut Zdrowia Publicznego UJ CM
Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymają imienny certyfikat ukończenia szkolenia z nadanym numer wpisu do RIS .
ZOBACZ NAJBLIŻSZY TERMIN KURSU
UWAGI
Zgłoszeń należy dokonywać za pomocą załączonego obok formularza. Adres szkolenia zostanie podany drogą mailową po zebraniu grupy szkoleniowej nie wcześniej niż na 2 tyg. przed ustalona datą.
Uiszczenie zadatku jest warunkiem rezerwacji miejsca, całej opłaty należy dokonać po otrzymaniu wiadomości z potwierdzeniem szkolenia
Wpłacony zadatek jest zwracany w sytuacji odwołania szkolenia.
Przed zgłoszeniem udziału w szkoleniu zapoznaj się z regulaminem kształcenia. Po otrzymaniu wiadomości potwierdzającej szkolenie opłaty należy dokonać na konto:
ING BANK ŚLĄSKI 69-1050-1445-1000-0090-6949-0655